Стало відомо про те, що в місті Дніпро в магазині ледь не побили жінку за те, що вона зробила зауваження продавцеві. Знову скандал через захисну маску.

Таким чином, повідомляється, що черговий скандал був помічений в одному з магазинів міста Дніпро. Там мало не побили жінку, яка зробила продавцю зауваження про відсутність маски.

Тетяна вибрала необхідні товари, і підійшла до каси, щоб оплатити покупку. І раптом, жінка помітила, що вона знаходиться на робочому місці без маски.

Мовчати жінка не стала, і вирішила на пряму поставити питання, де її маска, і чи не боїться вона заразитися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тетяна зазначає, що далі все пам'ятає, як у кошмарному сні. Обидві продавщиці, як з ланцюга зірвалися, стали на неї кричати і підходити до неї все ближче, і знову починали кричати.

Вони говорили, що маска їх не врятує, і все одно всі захворіють. При цьому, почали звинуватять її у відповідь, заявляючи, що та неправильно одягла своє маску.

Вона написала Великий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У коментарях користувачі були повністю згодні з Тетяною, але, знайшлися і ті, хто підтримали співробітників магазину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.иа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.