Стало відомо про те, що. Пенсіонер підстрелив свого сусіда з пістолета. Не поділили собаку.

Таким чином, повідомляється, що в Кривому Розі двоє сусідів посварилося через собаку, і один з них поранив опонента зі стартового пістолета. Сталося це у вівторок, 22 вересня в приватному секторі Металургійного району міста.

у Кривому Розі пенсіонер постелив сусіда зі стартового пістолета, фото: Перший міський

Пенсіонер вийшов на прогулянку зі своїм собакою, і раптом, його пес вирішив напасти на сусіда. Той просто стояв і обрізував дерева поруч зі своїм будинком. Після цього, власник пса і потерпілий вступили в конфлікт. Пенсіонер дістав пістолет, і раптом вистрілив у щоку чоловікові навпроти. Куля застрягла в яснах.

Місцеві жителі кажуть, що чоловік зі своїм собакою вже тривалий час переводить рекруту і стріляє зі зброї по голубам, дітям і парканам. Потерпілого доставили в міську клінічну лікарню №2.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як пишуть криворізькі ЗМІ, за фактом події відкрито кримінальну справу за статтею 125 стаття ККУ-нанесення легких тілесних ушкоджень.

Нагадавши, Знай писав, що суд відпустив наркомана через те, що миші з'їли марихуану.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині з психоневрологічного інтернату втік пацієнт.

Нещодавно Знай передавав, що в приватні руки віддали ділянку землі, на якій було кладовище.