У Павлограді Дніпропетровської області 9-річний хлопчик по-звірячому забив кошеня каменем.

Про це розповіла власниця кошеня Ксюша Заєнко в групі "Наш Павлоград" в соцмережі Фейсбук.

"Мій кіт спав на вулиці грівся на сонці, хлопчик 9 років його зловив і забив камінням до смерті, після чого пішов додому взяв сміттєвий пакет, поклав його туди і закопав. Живе в гуртожитку №12"— - розповіла дівчина.

Вона додає, що те, як хлопчик знущався над кошеням, бачили свідки. Сама ж жінка повідомила, що написала заяву в поліцію.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Користувачів в соцмережі дії дитини обурили, деякі вважають, що в ситуації, що склалася винні батьки хлопчика.

" Я вважаю, що заходи повинні бути прийняті і до батьків і до покидька,який це зробив, за кордоном за змор тварин садять у в'язницю, а тут реальний приклад і є свідки,правильно ,що пішла в міліцію і нехай вживають заходів ,покарати ,обов'язково, це садист росте, що з нього буде далі", " Батьки такі ж напевно або насильство в сім'ї", " У сім'ї значить проблеми, якщо дитина агресивно ставиться до тварин", " За жорстоке поводження з тваринами цей урод повинен відповідати по повній. І батьки в першу чергу. Він загроза для суспільства!",- обурювалися користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нелюдська жорстокість покидьків шокувала Дніпро: "Посадили на ланцюг і кинули вмирати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нелюдська жорстокість дніпрянина шокувала всю Україну: "викинув з 9 поверху, не пошкодував"

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром коп-шкуродер по-звірячому розправився з беззахисним псом, на вила - і в багаття