18 вересня в обласну дитячу клінічну лікарню на Космічній доставили 2-річного хлопчика, якого сильно покусала покусала собака. Дитина перебуває в реанімації у вкрай важкому стані.

Медики роблять все можливе, щоб врятувати хлопчикові життя. Вже кілька годин проводиться складна операція, про це пише Інформатор, посилаючись на власні джерела.

Інцидент стався 18 вересня в Селідовому, Донецької області. Сім'я якраз відзначала День Народження дитини. Поки рідні були в будинку, хлопчик вийшов у двір, де на нього напала домашня собака.

Дитину терміново доставили в Дніпро за допомогою санавіації. Хлопчика в супроводі відомого дитячого анестезіолога Андрія Островського реанімобілем медицини катастроф Донецької області привезли на майданчик аероевакуації 66-го мобільного госпіталю, звідки військовим вертольотом з мамою евакуювали в Дніпро.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як виявилося, пес вчепився в пахову область. В результаті чого хлопчик позбувся геніталій, анального отвору і отримав пошкодження стегнової артерії. Хірурги роблять все можливе, щоб зберегти ногу малюка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпро військовим літаком терміново доставили пораненого малюка з Донбасу, таких каліцтв медики ще не бачили

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині осатанілі псини ледь не розірвали дитину, все тіло в рваних ранах