Стало відомо відомо про те, що мер міста Дніпро Борис Філатов висловився стосовно влади, що прийшла.

Таким чином, повідомляється, що на думку Філатова, нинішня влада абсолютно не чує Місцеве самоврядування, і приймають заздалегідь неправильні рішення. А держава може бути сильною лише завдяки сильним територіальним громадам.

Жителі умовного Трускавця можуть самостійно приймати рішення про те, чи потрібні їм казино, приймати рішення щодо регулювання продажу алкоголю і так далі. Те саме стосується екологічного контролю та створення муніципальної поліції.

Приміром, у Трускавці зібралася команда, яка готова реально працювати. Жителі впевнені, що саме зараз для всієї країни настав той момент, коли всім потрібно об'єднатися заради ефективного результату.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Такі заяви зробив мер міста Дніпро під час свого робочого візиту до Трускавця у четвер, 17 вересня.

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою.

Також портал " Знай.ІА " писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців-люди бігли, штукатурка падала на голови