Стало відомо про те, що дитина з Дніпра шукає нових батьків. Дівчинці всього лише 11 років.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро шукають нову сім'ю для 11-річної Вікі. Про це стало відомо завдяки сторінці «NGO Partnership and Development / ГО «Партнерство і розвиток» в соціальній мережі Facebook.

#ДитинаШукаєСімю❤️ Просимо максимального поширення!🙏 Знайомтесь із Вікою! Дівчинці 11 років і вона шукає свою нову...

Geplaatst door NGO Partnership and Development / ГО "Партнерство і розвиток" op Dinsdag 15 september 2020

Не так давно вона опинилася в закладі соціального захисту дітей, і вже встигла знайти собі нових друзів там.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дитина дуже щира, відкрита і творча. З першого дня вона почала брати участь у різних заходах. Зараз вона стала Тік-токером і блогером.

Дівчинка потребує люблячої сім'ї і якщо ви готові підтримати віку, поділитися з нею своєю любов'ю і турботою, і прийняти її в свою сім'ю звертайтеся в управління-службу у справах дітей Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради за номерами +380 (56) 744 60 88, +38 (056) 744 70 61.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що маленьку дівчинку народжену сурогатною матір'ю кинули через страшний діагноз. Про це розповіли в сюжеті "Радіо Свобода".

Сурогатна мати народила для них дівчинку, проте дитині поставили страшний діагноз. Дівчинка не могла рухатися і дихати, а також не реагувала на світло і звуки. Після цього американські батьки дівчинки відмовилися від неї і попросили відключити її від апаратів життєзабезпечення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці забили на сполох через безпритульного малюка

Як повідомляв портал "Знай.иа", шестирічна дівчинка з Трускавця закохала в себе українців і стала зіркою мережі

Також, "Знай.иа" писав, що хмельничанка народила шістнадцяту дитину і заплакала від щастя