Стало відомо про те, що в Дніпрі у нареченої на весіллі вкрали сумочку і пограбували квартиру.

Таким чином, повідомляється, що невідомі вкрали у нареченої на весіллі сумочку, і поки всі святкували, вони поїхали грабувати квартиру. Про це повідомили на Facebook сторінці Сергія Ковалевського.

Сергій поділився реальною історією, яка трапилася з його одногрупником на весіллі.

Украли сумочку невесты прямо на свадьбе. И поехали грабить 🚙 ⠀ Сентябрь – сезон свадеб. И новый сезон у воров🍂 ⠀ Вот еще...

Geplaatst door Сергей Ковалевский op Dinsdag 15 september 2020

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У вересні, як виявилося, не тільки сезон весіль, а й сезон злодіїв. Після реєстрації шлюбу молодята вирушили на прогулянку з гостями. Була велика кількість людей, і тому злодіям вдалося злитися з натовпом.

Іноді сумку тримала подруга нареченої, іноді її просто залишали поруч, поки йшла фотосесія.

Коли помітили пропажу, стало відразу ясно, що злодії Зараз на квартирі. Батьки молодих швидко побігли додому, але була думка, що вже занадто пізно.

Злодіїв злякали, і вони не встигли нічого взяти, тому торжество зіпсовано на щастя не було.

Нагадавши, Знай повідомляв, що вкієве неадекватний чоловік виліз на дах багатоповерхового будинку і почав там бігати і стрибати. При цьому він був голим. Він не просто заліз на дах, але і ходив по поручнях, які встановлені прямо по краях. Варто відзначити, що поверхня досить слизька, і полетіти вниз досить легко.

Також Знай писав, що в Харкові молоді люди вийшли на акцію протесту проти произовола охорони саду Шевченка, яка втратила всякий страх і сором. Міцні хлопці з охорони парку кидаються на людей з кулаками ні за що. Нещодавно вони побили пару хлопця і дівчину, якій стало погано.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті дівчинка стала жертвою дивного типу. Підліток їхала на велосипеді по доріжці і врізалася в дитину.