Стало відомо про те, що в Дніпрі маршрутка збила жінку. Від отриманих травм вона померла на місці.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро на перехресті проспекту Дмитра дворницького і вулиці Андрія Фабра маршрутка на смерть збила жінку. Та переходила дорогу по пішохідному переходу.

Сталася аварія приблизно о 12: 10. Водій маршрутки виїхав з вулиці Андрія Фабра на проспект, і в цей момент світлофор несподівано перестав працювати.

Водій розповідає, що не побачив жінку, яка почала йти по пішохідному переходу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В результаті транспортний засіб переїхав жінка. На превеликий жаль, постраждала померла на місці, і медики нічим не змогли їй допомогти.

На місці ДТП працює поліція. Всі обставини і деталі події з'ясовуються.

Що загрожує водієві-поки що невідомо. Поліція буде і далі вести розслідування, щоб з'ясувати кожну деталь.

До слова, їм в цьому сильно допоможе ролик, який був знятий камерою спостереження. Вона зафіксувала сам момент аварії.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи.