Стало відомо про те, що в Дніпрі з'явилося примарне обличчя з «Крику», яке розполохало всіх місцевих жителів.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі на грі з'явився персонаж з фільму-фільму жахів «Крик». Він розполохав всіх місцевих жителів, так як видовище не для людей зі слабкими нервами.

Решила залезть на крышу за кошкой и чуть инфаркт не схватил. "Добрый сосед" постарался. Ну, сосед прийдеш ты ко мне...

Geplaatst door Светлана Кызыма op Dinsdag 15 september 2020

На Ігрені в одному з дворів з'явився персонаж "примарне обличчя «з фільму»Крик". Хтось із сусідів автора публікації встановив на городі «опудало» з маскою з відомого фільму жахів.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Світлана пише, що вирішила залізти на дах будинку, щоб забрати кішку, яка випадково туди забралася. Однак, там вона побачила таке опудало в страшній масці.

У мережі коментатори також вирішили висловитися з цього приводу,, сказавши, що це дуже забавно, крутий жарт, хоч і страшний.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в в Хортицькому районі міста Запоріжжя. По асфальту текла яскраво-зелена рідина, невідомо Походження.

Місцеві жителі були дуже здивовані таким видовищем, і їм не залишалося нічого робити, як знімати це на камери своїх смартфонів і викладати в мережу, чекаючи, що хтось пояснить, що ж відбувається.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коронавірус у Харкові запитав губернатору Кучеру, до Кернеса назріло багато питань.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Китай майже подолав коронавірус, люди не приховують радості і виходять на вулиці без масок.

Також " Знай.ІА " писав, Облапав всю, а потім заразився сам-зірка НБА захворів на коронавірус, сезон заблокований