В одній зі шкіл Дніпра, в класі, де займаються діти, завівся рій комах, який несе загрозу оточуючим.

Про це повідомила пресслужба ДСНС Дніпропетровської області.

4 вересня в Службу порятунку "101" надійшов дзвінок про те, що в одному з навчальних класів оселився рій небезпечних комах.

По прибуттю на місце виклику, рятувальникам довелося обробити спеціальним аерозолем не тільки місце, де комахи спорудили для себе гніздо, але і весь клас загальною площею 20 квадратних метрів.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що дуже часто укуси бджіл, ос , шершнів - здатні викликати анафілактичний шок не тільки у дітей, але і у дорослих. Чи не надана вчасно допомога при цьому стані ризикує перерости в набряк гортані і навіть привести до смерті. Тому батькам і педагогам варто провести з учнями бесіду на тему того, що в разі найменшого погіршення самопочуття після укусу комахи, потрібно екстрено звернутися до викладача або медпрацівника.

Нагадаємо, у Харкові городяни помітили на одній з міських лавок рій бджіл. Комахи щільно обліпили кут конструкції і явно не збираються його звільняти.

На Салтівському шосе на лавочці біля будинку № 242 оселився бджолиний рій. Жителі відразу почали жартувати про те, що хтось може не помітити і сісти на бджіл, а потім здорово поплатитися. Однак пізніше надійшла інформація про те, що рій забрав бджоляр в новий будинок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські бджолярі замахнулися на небачене-обожнюють мед, як Ющенко

Як повідомляє портал «Знай.иа» Небезпечні тварі влаштували полювання на прикарпатців-Вулик може опинитися в кожній хаті

Також «Знай.иа " писав, що Горе-міст Кличко обсіли мерзенні комахи, городяни запасаються "мухобойками": і сміх і гріх, відео