Під Дніпром у місті Жовті Води, хтось викинув тонни овочів, які благополучно згнили і перетворили територію на звалище. Місцеві жителі обурені побаченому "видовищу".

Про це стало відомо з повідомлення в групі "ЖВ — на пульсі" в соцмережі Фейсбук.

За словами автора поста, ось такий величезний смітник на кілька десятків метрів можна споглядати в межах міста Жовті Води. Гниль скинуто на три купи і насипом, і прямо в мішках або сітках. Разом з овочами на звалище викинули насипом, в мішках і сітками старий одяг, меблі, купу будівельного сміття і гори пластику.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Промзона, яка розташована між міськгазом і черметом перетворилася на звалище. З урахуванням кількості овочів, їх викидають явно підприємці, які цими овочами займаються. Турбує питання: хто ж розвів такий свинарник (в прямому сенсі даного слова)?І чому ж не можна утилізувати в належному місці? Чи не можна було овочі віддати бідним? Чи шкода? Чи проект не встигли зробити? "— йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті на звалищі виявили десятки ікон: "Діва Марія в пляшках-і Бога не бояться!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі бездомна окупувала дитячий майданчик, батьки в жаху: спить у смітті і ходить Гола

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром палають тонни сміття-сморід нестерпний, готуйте протигази