Учасниці популярного шоу "Голос країни" Оксані Жоровій поставили страшний діагноз - онкологія, хвороба вразила праву легеню. Дівчина просить усіх небайдужих про фінансову допомогу.

У Facebook-групі "Міністерство добрих справ" йдеться, що Оксана живе в Кам'янському, а народилася в Мелітополі. Страшний вердикт - рак правої легені з метастазами - лікарі винесли дівчині в кінці липня. На Оксану чекає дороге лікування, потягнути яке сім'я не в змозі.

Мама на пенсії, чоловік отримує допомогу в розмірі 1500 гривень, на руках п'ятирічна донька. Оксана просить усіх небайдужих допомогти їй оплатити хімію та опромінення, на рахунку кожна копійка.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як допомогти Оксані
5168 7573 8193 8614 Пономаренко СВІТЛАНА

Новонародженому немовляті необхідна термінова операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook. Повідомляється, що у новонародженого Богданчика лікарі діагностували крововилив в мозок і йому терміново необхідна установка нейрохірургічного шунта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські хірурги провели унікальну операцію дитині з патологією гортані

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться

Також, "Знай.uа" писав, що молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу