У четвер ввечері, 10 вересня, в Дніпрі на проспекті Металургів сталася жахлива НП: під колеса трамвая потрапила людина.

Про це в соціальних мережах повідомляє "Дніпро Оперативний".

За розворотною петлею трамвай наїхав на чоловіка, який знаходився на рейках. Пізніше з'ясувалося, що той перебував у стані алкогольного сп'яніння.

У повідомленні наголошується, що у водія трамвая стаж більше 40 років. Медики, які приїхали на місце події, діагностували у потерпілого множинні переломи рук і ніг. Його відвезли в лікарню імені Мечникова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На місце прибула поліція, обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію. За викликом оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, які попередньо з'ясували, що 34-річний ужгородець, перебуваючи на вулиці Заньковецькій почав безпідставно стрибати на автомобілі, які рухалися по дорозі.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом просто в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей. 52-річний чоловік наклав на себе руки в залі суду. Він ножем розрізав собі живіт.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи. Машина застрягла на купі цегли, а водія евакуювали з машини.