Стало відомо про те, як і де Юлія Тимошенко лікується від коронавірусної інфекції. Від журналістів нічого не приховаєш.

Таким чином, повідомляється, що відомий політичний діяч, або Тимошенко тривалий час провела в лікарні, поки лікувалася від коронавірусу. До слова ЗМІ повідомляли, що вона була навіть підключена до апарату штучної вентиляції легенів, але незабаром ця інформація була спростована.

Майже два тижні боротьби з важкою хворобою міняють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи згодом... А...

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 2 september 2020

На своїй сторінці в одній із соціальних мереж, вона написала не так давно про те, як протікає хвороба. Зараз же Юлія Тимошенко продовжує і веде робочі переговори в своєму особняку, який знаходиться під Києвом. Про це повідомив інформаційний портал СТРАНА.ЮА.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Журналісти "країни" вирушили подивитися, де ж зараз продовжує лікуватися і проводить карантин Юлія Тимошенко і її дочка Євгенія з чоловіком Артуром Чечоткіним, які теж заражені короновірусною інфекцією.

У будинку відкриті вікна, стоять різні квіти, струмує фонтан посеред озера, а на пляжі вони поставили шезлонги і водний мотоцикл. Двір Юлії Тимошенко потопає в петуніях.

Тиша, спокій і свіже повітря - все що зараз потрібно Юлії Тимошенко та її родині.

Нагадавши, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "виховати універсальну рабсили"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також " Знай.ІА " писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь