Стало відомо про те, що у Кропивницькому директор школи написала заяву на своїх учнів. У чому причина скандалу.

Таким чином, повідомляється, що директор написала заяву на своїх учнів, що вони пошкодили шифер під час того, як рятували маленьку дитину.

Батьки школярів вважають, що педагоги порушили права їхніх дітей, так як вирішили влаштувати їм публічне покарання. Скандал починає розганятися.

Про це повідомили в сюжеті журналістів ТСН.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Кошеняті менше двох тижнів, воно тільки починає вчитися жити. Коли кошеня голодний, він дуже голосно починає нявкати. Саме це і врятувало йому життя кілька днів тому.

Кошеня, якого назвали Вінні, застряг в старому сараї на території школи, і кілька днів благало про допомогу.

Учні 9 класу попросили персонал допомогти, на що ті сказали не чіплятися з дурними проханнями. Тому, їм не залишалося нічого робити, як рятувати кошеня самостійно.

Після того, як вони відкрили сарай, на місце прибіг охоронець і директор, які відразу ж викликали поліцію. Це розлютило батьків.

Тим часом, до правоохоронців вже звернулися і батьки учнів, бо впевнені, що під час публічного покарання були порушені всі права на їхніх дітей, і школярі отримали серйозну психологічну травму.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що У Харкові зникла темноволоса жінка з гіпсом на нозі-рідні не знаходять собі місця

Також портал Знай.ІА писав, що У Львові скорчений труп поставивши на вуха все місто-впав зі страшної висоти багатоповерхівки випав чоловік.

Також портал Знай.ІА писав, що Під Житомиром молоденький курсант пустивши кулю в лоб через нещасливе кохання: "Покинула..."