Стало відомо про те, що в Дніпропетровській області з'явилися оригінальні клумби. Добре сидять.

Таким чином, повідомляється, що в селищі Солоному клумби одягли в джинси. Вельми оригінальне рішення. Стало відомо про це завдяки групі » Підслухано " Солоне у Facebook.

Жителі селища почали ділитися фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах. Креативники вирішили створити зі старих джинсів клумби, наповнивши їх землею і посадивши туди квіти.

У коментарях до посту користувачі оцінили позитивно таке творіння, і почали гадати, як би це назвати.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про жінку з Тернополя, яка також віддала унікальну клумбу, яка припала до душі місцевим жителям.

На Тернопільщині живе вчитель фізкультури Алла Жмака, яка створила Казковий сад. 30 соток городу жінка перетворила на кілька ландшафтних зон зі ставком і струмком. Її ділянка стала популярною, сюди приїжджають на фотосесії і просто на прогулянку. Талант Алли Жмаки зробив її затребуваним консультантом з облаштування клумб в Ланівцях та інших населених пунктах району.

Нагадавши, Знай писав, Як облаштувати вертикальний сад на балконі.

Також Знай, що на дачі можна створити ландшафтний парк власними руками.

Нещодавно Знай передавав, що стало відомо, де і як зірки проводили карантин.