Стало відомо про те, що в місті Дніпро протягом шести років б'ють і принижують дитину. Хлопчик страждає.

Таким чином, повідомляється, що мати особливої дитини розповіла про постійні знущання над сином. Його весь час принижують і б'ють інші діти. Про це розповіла його мама Тетяна в одному з постів у соцмережі Facebook. Вона попросила допомоги у людей, так як не знає, як боротися з насильством і грубістю.

Мама хлопчика пише про те, що у неї дитина особлива, навчається інклюзивно в НВК 102. Протягом усього навчання його принижують і провокують.

Наприклад, 5 вересня дитина пішла грати на стадіон. Вона абсолютно не хвилювалася, так там багато дітей та інших мам. Потім, вона зайшла в соціальні мережі і побачила ролик, як б'ють і принижують її сина.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Через хвилину вона вже була на тому самому стадіоні. Там вона впізнала дітей, які били дитину, а при цьому дорослі просто стояли і спостерігали за цим.

Українці в коментарях радять жінці написати заяву в поліцію, адже у неї є всі докази побиття її сина, тобто відео.

Нагадаємо, раніше У Києві банда іноземців жорстоко побили таксиста: "я їду перший!"

Як повідомляв портал Знай.ІА, "Ногами в живіт": у Києві серйозно побили школярку, момент потрапив на відео.

Також Знай.ІА писав, що на Київщині 11-річного школяра жорстоко побили Однокласники.