Стало відомо про те, що в Дніпрі на лавочці поруч з багатоповерхівкою «відпочивав» труп.

Таким чином, повідомляється, що вранці вівторка, 8 вересня, в місті Дніпро був знайдений труп у дворі житлового будинку. Джерело повідомляє, що труп молодого муцини лежав поруч з одним з дворів по проспекту Героїв.

у Дніпрі під під'їздом знайшли труп, фото: скріншот

Слідів насильницької смерті знайдено не було. Також, при чоловікові не було і документів. Що сталося і як він там опинився-невідомо. Співробітникам правоохоронних органів належить це все з'ясувати.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львові в одному з районів міста сталася дика НП, з вікна багатоповерхівки випала людина.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Про це повідомляє "Варта-1".

Так, стало відомо, що в четвер, 3 вересня у Львові на Сихові з вікна випав чоловік. За словами свідків, тіло людини лежить на траві під будинком.

На місце події оперативно виїхала бригада швидкої допомоги та наряд патрульної поліції. Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Нагадавши, у Петриківському пансіонаті, де живуть пенсіонери, виявили спалах коронавірус. На даний момент захворіли 64 людини. В установі проживає всього 160 осіб.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі пенсіонер випав з балкона і загинув. При цьому вдома була його колишня дружина, яка допомагала йому по господарству.

Нещодавно Знай передавав, що знайшлася зникла дівчина-підліток. Її виявили в заброженій будівлі рідного села.