Мер Дніпра Борис Філатов заявив, що "зеленкометателі" не домоглися того, чого хотіли. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Перш за все Філатов підкреслив, що після того, коли його облили зеленкою, він отримав ще більше підтримки від місцевого населення.

Читайте Знай в Google News!

“Ну що "зеленкометателі" (як в прямому, так і переносному сенсі слова), це хіба те, чого ви домагалися? Щоб на зустрічі з мером у дворах стали виходити сотні людей? Люди похилого віку зі стільчиками, люди у вікнах і на балконах, дітки висять на турніках і парканах."- написав Борис Філатов.

зустріч Філатова з дніпрянами, фото: Facebook Борис Філатов

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він додав, що його противники можуть і далі продовжувати нападки на нього та інших місцевих депутатів, однак, про його думку, це лише зміцнить підтримку з боку дніпрян.

"Продовжуйте знищувати мене, міських депутатів, територіальні громади і далі, щоб люди ще більше захищали Місцеве самоврядування і своїх законно обраних представників. Воістину, коли Господь хоче покарати, то позбавляє людину розуму..."- додав Борис Філатов.

Варто зазначити, що 6 вересня, на зустрічі з жителями Дніпра в Бориса Філатова з натовпу кинули кульку з зеленкою. Не дивлячись на те, що глава міста "змінив колір", він не пішов із зустрічі і продовжив діалог з городянами.

Публікація Бориса Філатова, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у крісло мера Запоріжжя Буряка мітять два слуги Зеленського і соратник Тимошенко

Як повідомляв портал "Знай.uа", подарунки підвели Кернеса під монастир

Також, "Знай.uа" писав, що Надал і Марцінків об'єдналися проти "червоної зони" Зеленського