Стало відомо про те, що мер одного з міст Дніпропетровської області захворів на коронавірусну інфекцію.

Таким чином, повідомляється, що мер міста Підгороднє, що в Дніпропетровській області, Андрій Горб отримав позитивний тест на коронавірус. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальних мережах.

Чиновник каже, що відчув перші симптоми ще ввечері 26 серпня. Зазвичай він затримується на роботі до пізнього часу, однак, в цей день о пів на восьму йому було вже дуже погано, тому він відправився додому.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На наступний день після прояву симптомів, 27 серпня, він відправився в приватну територію, щоб зробити тест на коронавірусну інфекцію.

Тест 29 серпня прийшов негативним, саме тому він продовжив працювати далі, дотримуюся всі правила встановлені МОЗ.

На цих вихідних міський голова вирішив знову здати тест, так як симптоми не йшли, а тільки посилилися, і все це було схоже на коронавірус. І ось, в понеділок, 7 вересня він отримав позитивний тест. Тому, Андрій Горб попросив усіх бути більш пильними, а також обов'язково дотримуватися всіх карантинних заходів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаровський порадив викладачам дієві способи профілактики Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, покрокові дії при підозрі на covid-19, в МОЗ поділилися докладною інструкцією.

Також Знай. ua писав, що інфекціоніст розповів, що чекає Україну в листопаді і чи закінчиться карантин.