У Дніпрі маршрутник відмовляється брати дрібні купюри. Про це розповіла місцева мешканка Ганна Селіванова на сторінці "Чечеловкка Дніпро" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 7 вересня в Дніпрі, в маршрутці 87А водій не хотів брати плату за проїзд монетами.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина вранці їхала на роботу і в останній момент схопилася в маршрутку. Коли вона відкрила гаманець, то побачила, що там лише одна купюра номіналом 200 гривень. Щоб водій не обурювався вона передала за проїзд монетами номіналом 1 і 2 гривні.

Однак водій був явно не задоволений. Він навіть обернувся і заперечив дівчині.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ну треба ж! Це ти мене так віддячила за те, що я зупинився і тебе підібрав не на зупинці? Ще дрібніше не можна було не помітити" - сказав водій.

Дівчина відповіла, що хотіла як краще і постаралася оплатити проїзд без здачі.

"Це гривневі монети, до речі, які часто водії маршруток дають нам пасажирам здачу за проїзд. Ось так у мене і назбиралося. Хто ж знав, що ви такий нервовий з ранку?"- відповіла дівчина.

Водій швидко охолов і пояснив причину такої негативної реакції.

"Наступного разу давай двохсотку. У мене є чим здачу давати, а дрібниця, це якесь покарання водіям. Багато хто не хоче брати здачу монетами, обурюються. А я що можу вдіяти " - сказав водій.

Маршрутка в Дніпрі, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про те, що жителі Києва вимагають замінити маршрутки на інший вид транспорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернівцях водій маршрутки № 8 порушив правила дорожнього руху та встановив у салоні табуретки для пасажирів.

Також, "Знай.uа" писав, що вже незабаром у Львові планують оновити громадський транспорт, закупивши нові тролейбуси та автобуси.