У Кривому Розі кілька десятків городян мало не позбулися даху над головою через загрозу обвалення житлового будинку. Про подробиці події розповідає видання "Перший міський".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в середу, 2 вересня, на вулиці Івана Сірка, 31. Близько 21:00 кілька десятків мешканців вимушено покинули свої житла, оскільки почули гучний тріск у стінах будинку. На голови деяких городян посипалася штукатурка, люди побоювалися можливого обвалення будинку.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про ситуацію жителі негайно повідомили спецслужбам міста. На місце події прибули наряди поліції, кілька карет швидкої допомоги, газова служба, а також віце-мер Олександр Катриченко. На щастя, з мешканців будинку ніхто не постраждав.

Олександр Катриченко повідомив, що згідно з результатами експертизи пошкодження будинку відбуваються через допущені при будівництві "хрущовки" на слабких нестабільних грунтах – плавуні – ще в кінці 60-х років. Він заявив, що загрози руйнуванню немає, проте будівля потребує посилення.

Фахівці, які прибули на місце події, підтвердили, що серйозних руйнувань на несучих конструкціях будинку немає. Мешканці прийняли рішення ночувати в своїх квартирах і очікувати подальшого рішення від влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на центральному проспекті тролейбус втратив колесо, яке влетіло у вітрину магазину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі невідомі навмисно псують дитячий майданчик, щоб діти там більше не грали.

Також Знай.иа писав, що під Нікополем рейсовий міжобласний автобус потрапив у ДТП на тимчасовому мосту, є постраждалі.