Сьогодні 20 травня на Дніпровщині сталася надзвичайна подія - впав міст, що веде через річку. Про це розповіли у виданні "Дніпровська панорама" посилаючись на сторінку користувача Alena Gurtolovenko в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що подія сталася в селищі Олексіївка Нікопольського району близько 10 години ранку. Раптово впав Олексіївський автомобільний міст. У момент обвалення моста по ньому їхала фура, яка в результаті, частково впала в річку. Цей випадок зібрав велику кількість місцевих жителів.

У мережі вже опублікували відео з місця події. В ролику можна помітити місце аварії автомобільного мосту. Центральна частина конструкції повністю пішла під воду, а фура, яка рухалася по мосту залишилася балансувати на його краї. У воду опустилася лише частина її причепа.

На місце події вже виїхали рятувальники. На даний момент інформації про потерпілих або жертв не надходило.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що власником даного мосту значитися Служба автодоріг у Дніпропетровській області.

Цей міст через Олексіївська затока Каховського водосховища знаходиться на трасі Кропивницький-Запоріжжя. Переправа довжиною в 120 метрів і висотою в п'ять. Складається вона з семи залізобетонних опор і шести металевих секцій, довжина кожної з яких – 20 метрів.

ЧП на Олексіївському мосту, фото: Дніпровська панорама

Нагадаємо, раніше у Харкові утворилися кілометрові пробки.

Як повідомляв портал "Знай.иа" на Львівщині сім'я виявила ртуть в городі.

Також Знай.иа" писав, що у центрі Києва прорвало трубу, вся вулиця перетворилася на пекло.