У Дніпрі на центральному проспекті тролейбус втратив колесо, яке влетіло у вітрину магазину. Відповідні кадри опублікував Telegram-канал "Х * * вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на проспекті Дмитра Яворницького. У тролейбуса №1 на ходу відлетіло колесо, після чого вдарилося об проїжджаючу машину і зупинилося у вітрині магазину. Як наслідок-вітрина розлетілася на осколки, а на легковому автомобілі залишилася вм'ятина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Імовірно, аварія сталася через те, що тролейбус досить старий і давно не проходив технічного огляду. За попередньою інформацією, ніхто з людей травм не отримав. На проспекті Дмитра Яворницького може спостерігатися сильна пробка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі із задніх дверей маршрутного таксі на проїжджу частину випав пасажир.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі маршрутник відмовляється брати в салон пільговиків.

Також Знай.иа писав, що у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.