Під Дніпром в одному з селищ викинули посеред лісу цілу фуру речей з секонд-хенду. Детальніше про це розповів Вадим Шуйдін на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написав активіст, інцидент стався поблизу селища Чаплі під Дніпром. Невідомі на фурах приїхали і вивантажили на лісосмугу тонни речей, які призначалися для секонд-хенду. Звичайно ж, місцеві жителі швидко схаменулися і налетіли на купи безкоштовного одягу і взуття, не подумавши про небезпеку, яку вона може в собі зберігати.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вадим Шуйдін зазначив, що замість того, щоб вивантажувати всі ці речі в лісі, краще б підприємець роздав їх тим, хто дійсно цього потребує. Тим більше в Дніпрі є маса пунктів, де приймають речі для бездомних.

Однак, проблема набагато серйозніша - справа в тому, що дані речі можуть розкладатися не один десяток років, забруднюючи навколишнє середовище. Активіст зазначив, що час в Україні ввести серйозні покарання для подібного роду злочинів проти природи.

Користувачі мережі відзначили, що крім забруднення природи, речі можуть нести небезпеку безпосередньо для людей. Наприклад, їх могли викинути не через те, що вони не продалися, а тому що заражені якоюсь інфекцією і просто не пройшли контроль.

Geplaatst door Вадим Шуйдін op Zondag 30 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром спіймали чоловіків за незаконною вирубкою лісу.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром на звалищі твердих побутових відходів сталася масштабна пожежа.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".