У Дніпрі водій, яких обматюкав пасажирку за велику купюру приніс свої вибачення. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в п'ятницю, 28 серпня, водій маршрутного таксі №4 нахамив пасажирці, яка дала йому велику купюру за проїзд. Як розповіла сама жінка, вона спокійно увійшла в маршрутку і вручила водієві 200 гривень за проїзд. Коли вона зажадала у нього здачу, то він почав кричати і нецензурно висловлюватися на її адресу.

Коли пасажирку випровадили з транспорту, жінка звернулася до Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпра. На її скаргу відреагував представник Департаменту Іван Васючков.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вам ніколи не нахамлять в колл-центрі солідної компанії, в нормальному закладі сфери послуг або продажів. Гідна поведінка персоналу стала нормою для будь-якого успішного бізнесу. Наша позиція - це має стати нормою і при наданні послуг у сфері пасажирських перевезень. Сьогодні в соцмережі потрапило відео, на якому водій під час конфліктної ситуації ображає пасажира. Негідний вчинок. Вже через годину водій приносить свої вибачення. Гідний вчинок", - прокоментував Іван Васючков.

Вже в цей же день водій записав відеозвернення, в якому вибачився перед городянами за своє хамство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома ню-модель з Дніпра провела "інспекцію" однієї з дніпровських електричок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі скоро вийдуть на маршрути 12 нових автобусів зі Скандинавії.