Дніпровським школярам забезпечать безкоштовний проїзд у громадському транспорті протягом усього року. Детальніше про це розповів фахівець департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Артем Трапезніков, передає видання "Відкритий".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що вже з вересня поточного року школярі Дніпра отримають учнівські квитки нового зразка - замість картонних або паперових на зміну прийдуть пластикові з електронною базою. Дані квитки дозволять дніпровським школярам отримувати безкоштовний проїзд в будь-якому виді електротранспорту, а також 25% знижку в маршрутних таксі.

"Якщо школярі в інших містах користуються знижками на проїзд з вересня по травень, то у нас школярі їздять безкоштовно з вересня по вересень – цілий рік. І влітку, і на канікулах, обмежень немає. Це - трамваї, метро, тролейбуси. І 25% знижки в маршрутних таксі", - роз'яснив Артем Трапезніков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фахівець також зазначив, що учнівський квиток працюватиме також, як у майбутньому функціонуватиме картка мешканця міста, яка вже готуватиметься до впровадження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі дозволять роботу шкіл за кількох умов.

Як повідомляв портал Знай.иа, з 1 вересня українці зможуть отримати одноразову фінансову допомогу замість "пакету малюка".

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки № 4 повівся неадекватно при вигляді 200-гривневої купюри.