У Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на повідомлення Тетяни Хорольської.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався з ночі з п'ятниці, 29 серпня, на суботу, 30 серпня на Нікопольському мосту (траса Дніпро-Запоріжжя).

Тетяна Хорольська написала, що її батько працює на даному об'єкті сторожем. У нього зав'язався конфлікт з групою мотоциклістів через те, що він заборонив їм кататися по мосту, який знаходиться на стадії ремонту.

Очевидно, мотоциклістам такий розклад не сподобався,тому вони вирішили скинути чоловіка з 20-метрової висоти. Падіння з моста не пройшло для нього безслідно - він був госпіталізований в 9-у міську лікарню з множинними переломами і на даний момент знаходиться в реанімації.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тетяна просить про допомогу тих, хто стали свідками злочину – можливо проїжджали повз і змогли зняти подію на відеореєстратор. Якщо свідки не знайдуться, то зловмисники залишаться безкарними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі чоловік вибухнув в автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Південному районі Кам'янського, 15-річний підліток застрелив свого ровесника.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області дівчинка стала жертвою агресії своїх ровесниць.