У Дніпрі водій маршрутки № 4 повівся неадекватно при вигляді 200-гривневої купюри.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Х.Дніпро".

За словами очевидців скандалу, одна пасажирка передала за проїзд 200 гривень, а коли попросила здачу, нарвалася на хамство і матюки з образами з боку водія.

"Весь цей сир-бір через те, що жінка сплатила проїзд купюрою 200 грн. У відповідь отримала хамство і образи з боку водія. Кажуть, це вже не перший раз",- повідомили очевидці.

Грубіяна спробували втихомирити, але хам був упевнений у своїй правоті. В результаті почалася словесна перепалка. У підсумку одна з пасажирок пообіцяла зателефонувати керівництву маршрутника і розповісти про недопусиму поведінку їх співробітника.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Як виявилося це далеко не перший подібний випадок з цим водієм.

Нагадаємо, у Дніпрі водій маршрутного таксі відмовився везти пенсіонерку за пільговим посвідченням, виганяючи її з автобуса.

За словами свідка, інцидент стався в маршрутному таксі №55. У салон автобуса зайшла літня жінка, яка пред'явила водієві пільгове посвідчення і розраховувала на безкоштовний проїзд. Але незважаючи на те, що в маршрутці були вільні пільгові місця, водій відмовився везти пільговицю.

Він в грубому тоні заявив, що не збирається її безкоштовно перевозити і наказав покинути маршрутку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі бидло-маршрутник зробив "орігамі" з грошей пасажирів: "це вже перебір"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі бидло-маршрутник одурманив пасажирів смердючим димом-перекур, чекайте

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на беззахисного дідка:"пішов геть звідси!"