У Дніпрі горе-мати залишила однорічну дитину посеред парку і пішла в невідомому напрямку. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 23:00 у четвер, 27 серпня в сквері Героїв. За попередньою інформацією, жінка, перебуваючи під впливом алкогольних напоїв, вийшла погуляти в парк з дитиною. Через якийсь час вона залишила коляску в сквері і пішла в невідомому напрямку.

Скільки за часом дитина пробула на вулиці одна - невідомо. Попередньо, дівчинці було близько 10 місяців зроду. Її знайшли і доставили в міську лікарню №6 з переохолодженням. Лікарі подбали про малятко, а поліція встановила особу горе-матері.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жінку розшукали, і співробітники ювенальної превенції провели з нею бесіду. Справу було передано під контроль служби у справах дітей. На даний момент вирішується питання про притягнення матері до відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром накрили "ребцентр", який віддавав пацієнтів у рабство.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області 15-річний Артем потребує допомоги громадян - йому терміново потрібен слуховий апарат.