У місті Кам'янське чоловік до смерті забив свого приятеля в ході побутової сварки. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 24 серпня. Як вдалося встановити поліції, нападник знімав у загиблого кімнату в квартирі. У зазначений день вони разом розпивали алкогольні напої, як раптом між ними виникла сварка.

Зав'язалася бійка, в ході якої гість сильно побив господаря квартири. Від отриманих травм останній загинув на місці, а нападник поспішно зник з місця події. Тіло мертвого чоловіка виявила його мати, яка наступного дня приїхала провідати сина.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Інформація про загиблого була передана в поліцію. Оперативники Кам'янського відділення поліції та управління карного розшуку ГУНП встановили особу підозрюваного та знайшли його у Петриківському районі, де він переховувався після скоєння злочину. 24-річного місцевого жителя, раніше судимого, затримали і доставили у відділення поліції.

Нападник був затриманий в порядку статті 208 КПК України. У середу, 26 серпня, при угоді з місцевою прокуратурою, йому було оголошено підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром накрили "ребцентр", який віддавав пацієнтів у рабство.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який пограбував 92-річного старого.