У Дніпрі перехожі помітили "бізнесмена", який продавав нібито старовинні монети за шалені гроші. Відповідним відеороликом поділився Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що на вулицях міста перехожі помітили чоловіка в робочій формі, який пропонував дніпрянам старовинні монети. За одну з таких він просив не менше 500 гривень, ну а якщо хтось готовий купити все, то міг віддати по 400 гривень за одну.

Чоловік розповів перехожим, що вони не особисто його, а "общакові". За його словами, він намагався здати їх у ломбард, однак там їх оцінили по 13 гривень за штуку. Звичайно, такий розклад його не влаштував, і він пішов торгувати на вулицю. Зі слів "колекціонера", всі монети старовинні і зроблені з чистого срібла.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тільки от всі його розповіді виявилися простою казкою - городяни зрозуміли, що це просто розвод і відмовилися від покупки. Як з'ясувалося, монети декоративні і найдешевші – подібні зразки можна придбати в Інтернеті за пару доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі рятувальники допомогли чоловікові, який опинився під завалами покинутого будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який пограбував 92-річного старого.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з популярних взуттєвих магазинів помітили злодійок, які регулярно обчищають відвідувачів.