У середу, 26 серпня, Уряд України в ході засідання вжив ряд обмежувальних карантинних заходів, які також торкнуться і Дніпропетровської області. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте Знай в Google News!

Станом на сьогоднішній день Дніпро і Дніпропетровська область знаходяться в зеленій зоні епідеміологічної небезпеки. Це означає, що на регіон практично не поширюються карантинні обмеження. Проте, в ході засідання уряду було прийнято рішення ввести деякі правила і для таких областей.

Таким чином, з 26 серпня в Дніпрі та області буде заборонено:

  • проведення дискотек;
  • роботу розважальних закладів (нічних клубів);
  • діяльність підприємств громадського харчування з організацією дозвілля;
  • проведення концертів, крім тих, які проводяться закладами культури і для тих, у кого концертна діяльність протягом останнього року — основний вид діяльності.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кабінет міністрів підтримав таку пропозицію. Заборона стосуватиметься лише нічних клубів, дискотек і тих закладів розваг, які ігнорують карантинні обмеження. Дана постанова не торкнеться закладів громадського харчування.

"Ми говоримо про заборону роботи нічних клубів, дискотек і тих розважальних закладів, де абсолютно не дотримуються карантинні вимоги. Я також просив і буду просити поліцію застосовувати жорсткі заходи до тих закладів, які сприяють поширенню коронавірусу серед молодих людей в Україні", - заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі дозволять роботу шкіл за кількох умов.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром ввели карантин через спалах небезпечної хвороби.

Також Знай.иа писав, що Михайло Лисенко розповів про проблему міських зливових каналізацій.