У Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань. Про це сама волонтерка повідомила на своїй сторінці у Facebook Facebook.

У середу, 26 серпня, під час візиту президента до Дніпра організація "Рух опору капітуляції" провела мирну акцію протесту. У ній також взяла участь уродженка Донбасу, яка на даний момент проживає в Дніпрі. Під час протесту вона хотіла особисто поставити гаранту кілька запитань, проте охорона президента вважала інакше – дівчина поїхала з акції зі зламаними ребрами.

"На жаль, у Зе, який має особливу схильність знущання над жінками, не вистачило мужності для вибачень. Трохи, звісно, болить, але я потерплю", - пише дівчина.

Аліна розповіла, що у неї були для Зеленського незручні питання, проте задати їх так і не вдалося. Тому вона передає естафету іншим містам України, які найближчим часом відвідає глава держави.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"При цьому вам доведеться пройти цілий квест, щоб розшукати вічно потерпілого в своєму рідному місті. Адже в Дніпрі він тричі міняв час, маршрут і місця, плутаючи сліди, аби не зустрітися з людьми і незручними питаннями", - підкреслила дівчина.

На закінчення активістка розповіла, що постраждала вона під час того, як захищала свою бойову подругу надію Ковтун, яка перша пішла до Зеленського, але зустрілася з поліцейськими і охороною президента, які почали викручувати їй руки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що хоче бачити Дніпропетровщину космічним мозком і серцем всієї Європи.

Як повідомляв портал Знай.иа, кандидатом у мери міста Дніпро від політичної сили "Слуга народу" став Сергій Риженко.

Також Знай.иа писав, що у місті Дніпро пройшов мітинг проти президента України Володимира Зеленського.