У Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який пограбував 92-річного старого. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Киргизькій Шевченківського районі Дніпра. 92-річний житель одного з будинків став жертвою пограбування просто посеред білого дня.

Патрульні, які прибули на місце події, поспілкувалися з постраждалим, проте багато він їм не розповів. Проблема в тому, що у старого поганий зір і він просто відчув, що хтось вихопив у нього гроші. Прикмети грабіжника він назвати не зміг.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На щастя, свідками події стали двоє 12-річних хлопців, які і викликали поліцію. Вони розповіли, що бачили чоловіка, який пограбував старого. За їх словами, зловмисник побачив, що вони помітили крадіжку і почав бігти за ними. Хлопчикам вдалося сховатися від нього в під'їзді. Вони детально описали зовнішній вигляд грабіжника.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці ретельно прочесали територію і побачили чоловіка, який підходив за прикметами. Один з хлопчиків підтвердив те, що це був саме він.

Передбачуваний зловмисник знаходився в компанії 5-х друзів і побачивши поліції хотів втекти. Незважаючи на те, що приятелі намагалися перешкодити затриманню грабіжника, поліцейські змогли надіти на останнього кайданки. При поверхневому огляді правоохоронці виявили у затриманого вкрадені гроші.

Чоловік був доставлений в Шевченківське відділення поліції до з'ясування всіх обставин. Патрульні подякували 12-річним хлопцям за їхню пильність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі біля одного з популярних фастфудів чоловік вирішив справити нужду на очах у перехожих.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі інспектори з паркування намагалися евакуювати автомобіль поліцейського, але щось пішло не так.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі неадекватний літній чоловік кидався на людей і дітей з ножем руках.