У Кам'янському помітили двох чоловіків, які обкрадають городян у громадському транспорті. Відповідними кадрами поділилися у Facebook-спільноті "ТИПИЧНЫЙ ДНЕПРОДЗЕРЖИНСК (Каменское)".

Читайте Знай в Google News!

Як розповіли очевидці події, двоє чоловіків імовірно витягли у дитини в маршрутці мобільний телефон. Коли ж одна з пасажирок це помітила і почала знімати їх на відео, один з підозрюваних почав огризатися і нецензурно висловлюватися на її адресу.

Повідомляється, що інцидент стався в маршрутному таксі №11. За попередньою інформацією від свідків, чоловіки працюють в парі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі мережі моментально відреагували на подію. Хтось заявив, що необхідно було відразу на місце викликати наряд поліції і здати цих чоловіків в руки правоохоронців. Однак, хтось зазначив, що поліція в даному випадку марна, оскільки грабіжники можуть просто скинути накрадене і складу злочину у правоохоронців не буде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловік з Дніпропетровської області організував "реабілітаційний" центр, в якому насильно утримував людей.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром господиня квартири розповіла про квартирантів, які повністю угробили приміщення і тихо з'їхали, не заплативши.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі під'їзд одного з житлових будинків заливає нечистотами через безвідповідальність господаря верхньої квартири.