З 1 вересня школи Дніпра почнуть пускати учнів до навчальних класів, проте існуватимуть деякі правила. Детальніше про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Відомо, що всі регіони України були поділені на кілька зон залежно від епідеміологічної ситуації. Відповідно до кольору зони, в яку потрапила область, буде визначаться порядок навчання дітей в школі.

Як повідомили в Міністерстві охорони здоров'я, учні 1-4 класів зможуть пересуватися по навчальному закладу без масок або респіраторів. Викладачі, які працюють в школі, розташованій в "помаранчевому" регіоні епідеміологічної небезпеки, будуть зобов'язані носити захисні маски і дотримуватися дистанції.

Якщо у когось із учнів класу буде виявлений позитивний результат на коронавірус, то весь клас буде відправлений на самоізоляцію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На вході у всіх навчальних закладах повинні бути розташовані дозатори і антисептики у відкритому доступі, а учні і співробітники школи зобов'язані мити руки після кожного заняття.

Повний список вимог Міністерство охорони здоров'я відправить всім навчальним закладам окремо.

Нагадаємо, що стало відомо про те, чи буде в школах міста Дніпро лінійка на перше вересня.

Як повідомляв портал Знай.иа, педагог відкрив українцям очі на реальний стан речей у школах: "Неможливо зберегти здоров'я".

Також Знай.иа писав, що львівських школярів посадять за парти у дві зміни - що зміниться з 1 вересня.