У Дніпрі скоро вийдуть на маршрути 12 нових автобусів зі Скандинавії. Про цю новину розповів заступник мера Михайло Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що днями в Дніпро приїхало ще 12 новеньких автобусів, які були закуплені в Скандинавії дніпровською компанією "Дніпробас". Михайло Лисенко зазначив, що тепер по місту курсує 211 комфортабельних автобусів, а до кінця року їх кількість планують збільшити до 300. До кінця наступного року міська влада хоче розширити автопарк до 500 автомобілів.

"Готуємося, слово «маршрутка» в нашому місті забути назавжди", - пише Лисенко.

12+ Теперь их 211 в городе. До конца года, будет 300. Готовимся , слово «маршрутка» в нашем городе забыть навсегда. К концу следующего года, больших, низкопольных автобусов будет минимум 500.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Mykhailo Lysenko op Zaterdag 22 augustus 2020

Як з'ясувалося, по Дніпру тепер курсуватимуть низькопідлогові автобуси з пасажиромісткістю понад 70 осіб. Нові автобуси вийдуть на вулиці міста вже 29 серпня і обслуговуватимуть маршрути №36 (пл.Старомостова – пр. Петра Калнишевського) і №38 (ж/м Лівобережний-3 – пл. Успенська).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов негативно відреагував на відродження ФК " Кривбас".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кам'янському в суботу, 22 серпня, близько 8 ранку, впала частина моста, який з'єднував правий і лівий береги міста.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.