У неділю, 2 серпня, в селі Зоря Дніпропетровської області стало погано водієві міжміського автобуса Дніпро-Марганець.

Про це повідомили в групі "Х**вий Марганець" в соцмережі Фейсбук.

Як стало відомо з повідомлення, то водій вийшов на зупинці, втратив свідомість і впав.

Пасажири викликали на місце події медиків, проте швидка приїхала тільки через годину.

2-го августа водителю автобуса Днепр - Марганец стало плохо во время рейса, произошло это в с.Зоря на остановке. Он вышел с автобуса и потерял сознание, к счастью все хорошо. Водителю пассажиры предоставили первую медицинскую помощь! Скорая приехала спустя 1 час после вызова, когда водитель уже пришел в себя и с ним было все в порядке.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще
Geplaatst door Хуёвый Марганец op Zondag 2 augustus 2020

Не чекаючи лікарів, пасажири самі надали водієві першу медичну допомогу. Щоб привести чоловіка до тями, його поливали холодною водою. Люди постійно притримували голову потерпілого.

"Водієві пасажири надали першу медичну допомогу! Швидка приїхала через 1 годину після виклику, коли водій вже прийшов до тями і з ним було все в порядку", - написано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром небайдужі пасажири врятували чоловіка від вірної загибелі: "Тато живий завдяки добрим людям"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Школярі допомогли звичайному водієві автобуса втілити мрію і повністю змінити своє життя

Також «Знай.uа» писав, що Львівські копи врятували життя тяжко хворій дитині, натиснувши на газ - геройський вчинок захопив українців