На набережній в Дніпрі відпочивають сотні городян і гостей міста. Цікава картина постала перед перехожими - дівчина мірила довжину набережної. Відео розмістили на телеграм-каналі ЙАД.

Навіщо вона це робила, можна тільки припустити. Наприклад, відстань від таблички «Тільки для членів яхт-клубу» до кулі — 3542 члени. Довжина набережної — від ресторану Coast до ресторану «Акварель» - становить 6 786 членів.

Небайдужі громадяни не змогли пройти повз такого перформансу, викликали поліцейських, які і перервали дані дослідження.

Набережна в Дніпрі - найдовша набережна в Європі, проходить по правому березі річки Дніпро. Тут можна відпочити під тіньовими парасольками літнього кафе, поудити рибу і просто прогулятися. Багато дніпряни проводять тут романтичні прогулянки, займаються велоспортом з дітьми, гріються на сонечку, відпочивають сім'ями.

Нагадаємо, у Дніпрі поліцейського спіймали на хабарі, проте той не розгубився, скинувши речові докази в туалет.

Повідомляється, що інцидент стався на одному з поліцейських постів на виїзді з Дніпра. Один з водіїв, якого зупинили правоохоронці, зловив співробітника Національної поліції на хабарі, після чого вирішив зафіксувати правопорушника на камеру.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак, не встиг той дістати телефон, як винуватець почав тікати. Свідок побіг слідом за правоохоронцем, проте довести свою правоту він не зміг – поліцейський швидко забіг в туалет громадського користування і скинув всі речові докази в дірку.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Голову Дніпропетровської облради Олійника звинуватили у збагаченні на будівництві доріг - ЗМІ

Також портал "Знай.ua" писав, що У Дніпрі трамвай і маршрутка влаштували дріфт на мокрому асфальті - пасажири в лікарні, на дорозі пробка

Також портал "Знай.ua" писав, що Ковід в Україні вийшов на "чорний" антирекорд-МОЗ оновило статистику на 22 серпня