Під Дніпром перехожі знайшли дівчинку. Зараз вона знаходиться в лікарні.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпропетровській області в місті кайенское шукають батьків дівчинки, яку не так давно знайшли погріли міста.

Її виявили перехожі ще минулої п'ятниці, 14 серпня. Спочатку її відвели в поліцію, а звідти вона була відправлена в медичний заклад, де вона лежить вже близько тижня. Про це повідомила прес-служба поліції міста Кам'янське.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дівчинка потім розповіла, що її звуть Монохіна Вероніка. Їй зараз вісім років, а свою адресу, де вона проживає, вона не знає. Мати можливо звуть Олена.

Весь цей тиждень співробітники правоохоронних органів намагаються Найї рідних дівчинки. Нещодавно Вероніку знову відвідали в лікарні. Їй принесли речі першої необхідності, розмальовки, олівці, солодощі та іграшки.

Кому відомі батьки дівчинки або місце проживання, повідомте, будь ласка, в поліцію за тел. "102", 096-586-94-41, 097-715-19-60 або іншим зручним способом.

Нагадавши, Знай писав, що троє маленьких дітей самовільно покинули табір. Хлопчаки втекли, щоб не повертатися в дитбудинок. Три вихованці спеціальної загальноосвітньої школи інтернату пішли з дитячого табору» Лелека " сталося це у вівторок, 18 серпня.

Також Знай повідомляв, що у Великобританії помер син відомого фотографа.

Нещодавно Знай передавав, що поліція витягла з петлі молоду матір з дитиною на руках.