Стало відомо про те, що в Дніпрі померла жінка воїн, яка захищала майбутнє України. Лікарі не змогли її врятувати.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпрі від тривалої хвороби трагічно померла Наталія подібна, жінка-воїн.

Про це стало відомо з поста в соціальній мережі Facebook на сторінці 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

Смерть у жінки, яка захищала нашу країну трапилася в результаті тривалої хвороби. Особовий склад бригади висловив свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям воїна.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про Наталії подібної все відгукуються як про сильну, вольову жінку. Але, в той же час доброю, яка не залишить в біді, і завжди прийде на допомогу, якщо це знадобиться.

Нагадавши, Знай писав,що у Львівському госпіталі помер ветеран АТО / ООС. На 49 - му році життя не стало Тараса Богдановича Свистельницького, 1972 року народження. Учасник бойових дій помер в одному з госпіталів. Про час, дату і місце похорону повідомлять додатково.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині вшанували пам'ять ветерана україно-російської війни. 17 серпня, виповнилося рівно 6 років з того дня, коли в АТО загинув відважний воїн і справжній патріот, уродженець Борислава Сергій Шевчук. Щоб віддати данину пам'яті Герою, на місці поховання Сергія були покладені квіти і запалені свічки. Сергій Шевчук народився 1 жовтня 1982 року в Бориславі. Навчався в середній школі №2 Трускавця. Здобув юридичну освіту у Львівському університеті внутрішніх справ при Національній академії ВД України.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті за загадкових обставин загинув активіст Нацкорпусу. 4 серпня молодика провели в останню путь у місті Коломия. Хлопцеві було всього 18 років. Його тіло виявили 31 Липня на території колишнього заводу "Сільмаш". Причини смерті активіста досі не відомі, правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.