У центрі Дніпра "віджали" будівлю, в якій розташувався місцевий офіс партії "Слуга народу". Детальніше про це розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в центрі Дніпра, на вулиці Європейська, 20а, розташувався місцевий офіс партії "Слуга народу". Нещодавно з'явилася інформація про те, що його "віджали" – туди прийшли невідомі і заявили про свої права на цю будівлю. Вони заблокували вхід і влаштували всередині погром. Поліція в це вирішила не втручатися.

Що примітно, "господар" цієї будівлі надав його в банку в якості застави по кредиту. Тоді ж у будівлі кілька разів змінювалися власники, а пізніше Індустріальний суд зовсім виніс постанову про його арешт.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Виникає питання: "Навіщо офіс "Слуг народу" Зеленського розмістився в приміщенні з поганою репутацією? Як завжди, вони "не розібралися" або був умисел?"

Як виявилося, нещодавно з будівлею проводилися реєстраційні дії компанією, яка пов'язана з колишнім чиновником Віталієм Мархасіним. Він вважається причетним до грандіозної схеми, під час якої багато житлової та комерційної нерухомості в Дніпрі змінили власників.

Більш того, Мархасін також намагався захопити дніпровський осередок "Партії Шарія", проте політик вчасно це зрозумів і у екс-чиновника нічого не вийшло. Незважаючи на це у "Слуг народу" залишилися великі плани по захопленню Дніпра.

Ймовірно, "віджати" будівлю на Європейській, 20а, в яку якраз перед захопленням заїхали політики, було лише розминкою. Тобто, спершу вони захопили будинок, а після нього спробують заявити права на все місто?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов може піти на самоізоляцію через COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року.