У Кривому Розі співробітники психоневрологічного інтернату незаконно використовували працю своїх пацієнтів для власної вигоди. Детальніше про це розповідає прес-служба Прокуратура Дніпропетровської області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в Криворізькому психоневрологічному інтернаті. За даними слідства, співробітники закладу спочатку не надали своїм пацієнтам належних умов утримання. Замість цього вони змушували підопічних виконувати будівельні роботи з використанням бетономішалки.

Співробітники інтернату знали, що пацієнтам складно працювати через наявні психічні захворювання, чим доставляли їм масу моральних страждань.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На даний момент досудовим розслідуванням займається Тернівське відділення Криворізького відділення поліції ГУНП в Дніпропетровській області. Правоохоронці встановлюють усіх осіб, які причетні до правопорушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 127 (тортури) та ч. 1 ст. 172 (грубе порушення законодавства про працю) КК України. Винним співробітникам загрожує до 5-ти років в'язниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі затримали групу злодіїв, які обчищали квартири в Соборному районі міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Придніпровську вдалося зняти чоловіка, який любить розбивати те, що йому не належить.

Також Знай.иа писав, що у Кам'янському п'яний чоловік стріляв з вікна своєї квартири в бік дітей з пневматичної зброї.