Стало відомо про те, що в Дніпрі, на Калиновому побили дитину. Всьому виною чужий майданчик і шум.

Таким чином, повідомляється, що в суботу, 8 серпня, жителі двору на вулиці Янтарна стали свідками того, як була побита маленька дитина.

Про це місцева мешканка Ксенія Матвієнко написала в одній зі спільнот у соціальній мережі Facebook. Очевидцям також вдалося відобразити даний момент на відео. Чоловік побив просто так десятирічного хлопчика.

Обґрунтував він все це тим, що він почав шуміти, та й просто знаходиться не на своєму майданчику.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нападник почав голосно кричати на маленького хлопчика, а також нецензурно висловлюватися на нього. Поле цього, і хлопчик був ужарен ногою.

На ролику, який опублікували в мережі чутно, що зловмисник скаржиться, що йому постійно кидали щось у вікна. Після цього, він начла говорити, то жителі нічого не доведуть.

До слова, автор поста запевнила, що постраждалий хлопчик живе в сусідньому будинку і має повне право на грати на цьому майданчику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі псих напав на чоловіка з інвалідністю-кулак в голову , милиці на асфальті

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Туреччині по-звірячому побили українську модель , нелюди атакували на пляжі-Геращенко зробив термінову заяву

Також «Знай.иа " писав, що У Бердичеві п'яна мати жорстоко побила дитину: завдавала ударів по голові на очах у всіх