У Дніпрі на одному з житлових масивів сталася ДТП – автобус на великій швидкості врізався в мікроавтобус. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Велика Діївська на житловому масиві Покровський. Автобусний маршрут №108 рухався на великій швидкості в ході чого допустив зіткнення з маршруткою №9, яка стояла в цей момент на узбіччі.

У салоні обох маршруток знаходилися пасажири - 8 з них звернулися до медиків за допомогою. Двоє з них виявилися дітьми. За попередньою інформацією, пасажири не отримали серйозних ушкоджень - забої, садна і гематоми. Семеро людей були госпіталізовані до 16-ї та 5-ї міських лікарень, проте всі з них пройдуть лікування амбулаторно. Дітей 10-ти і 7-ми років забрали в лікарню на Космічній. Після надання допомоги медики відпустили їх додому у супроводі батьків.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щоб зафіксувати подію і почати подальші розгляди на місце був викликав слідчий поліції по ДТП. Всі обставини події з'ясують правоохоронці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждали діти.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі сталася масштабна пожежа в одній з адміністративних будівель.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій пішов проти течії і накоїв Бід.