У Дніпрі рятувальники дістали з оглядової ями гаража двох чоловіків – один з них загинув. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 19 серпня. О 06: 27 годині на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в гаражному кооперативі "Лоцманський", розташований в Садовому провулку Соборного району Дніпра, лежить два чоловіки без свідомості.

Прибувши на місце події рятувальники виявили, що в оглядовій ямі одного з гаражів лежить двоє чоловіків – одному приблизно 35 років, іншому – близько 60 років. Рятувальники, озброївшись засобами індивідуального захисту дихальних шляхів, спустилися в яму і дістали постраждалих на поверхню.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Молодика госпіталізували в Дніпровську міську клінічну лікарню №4 з попереднім діагнозом – гостре отруєння невідомою речовиною. Пенсіонеру пощастило менше - його дістали на поверхню вже без ознак життя.

До рятувальної операції залучили 6 чоловік особового складу чергового караулу 10-ї Державної пожежо-рятувальної частини 8-го державного пожежо-рятувального загону та 1 одиницю техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області потонув 7-річний хлопчик, який відправився на відпочинок в Безкоштовний Дитячий табір.

Як повідомляв портал Знай.иа, про підозрюваного в нарузі над 13-річним хлопчиком стали відомі нові подробиці.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі путана допомогла зловити серійного маніяка.