У Дніпрі соціальні працівники тестують нову уніформу. Детальніше про це розповідає прес-служба Дніпровської міської ради.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що соціальні працівники, які обслуговують підопічних безпосередньо вдома, нещодавно отримали новеньку уніформу. Для них розробили футболки з логотипами "Департамент соціальної політики", а також сумки і рюкзаки.

"Можна сказати, що сьогодні ми тестуємо уніформу. Всі ми брали участь у її розробці. Переглянули багато варіантів. Наразі комплект складається із футболки та рюкзака або сумки із логотипом. У холодну пору року будуть ще куртки-трансформери. Корпоративний одяг отримають 550 соцпрацівників міста", - сказала соціальний працівник Анастасія Калманова.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Соціальний працівник Ольга Карпікова вже випробувала на собі нову уніформу. Вона зазначила, що комплект їй дуже подобається, особливо рюкзак – він значно полегшує роботу. Її підопічні також раді оновленню - кажуть, що тепер можуть бачити Ольгу здалеку. Крім цього, оточуючі також будуть знати, що вона соціальний працівник, тому люди зможуть допомагати їй і десь пропускати в черзі.

Одна з підопічний Ольги Карпікової Лілія Коржова, якій 85 років, розповіла, що в силу того, що їй важко ходити, вона звернулася за допомогою до територіального центру. Тепер вона є підопічною Ольги і дуже задоволена її роботою. Каже, що кожного разу чекає її з нетерпінням.

"Я знаю, приблизно о котрій має прийти Ольга, тому сідаю біля віконця і виглядаю. Раніше придивлялася до кожного обличчя, а тепер от знаю, що вона в спецодязі ходить, бачитиму її здалека. Це дуже добре, адже я стільки передач про шахраїв надивилася, лячно стало, а тепер впізнати соцпрацівника стане набагато легше", — поділилася враженнями Лілія Коржова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Дніпрі замінять учнівські квитки старого зразка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у МОЗ розповіли про умови відкриття навчальних закладів.

Також Знай.иа писав, що жителі центрального району Дніпра обурюються від роботи депутата.