Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував події, які на даний момент відбуваються в Білорусі. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Борис Філатов зазначив, що рідко пише на своїй сторінці пости, які стосуються міжнародних подій і не стосуються місцевого самоврядування. Однак, цього разу він вирішив зробити виняток, трохи прокоментувавши події в Білорусі.

В першу чергу він заявив, що завжди намагається бути політкоректним і виваженим у своїх словах. Він вважає, що режим Олександра Лукашенка (чинний президент Білорусі – ред.) приречений на провал. Але ось причину він назвав дещо невластиву.

"Чоловік може носити будь-який одяг: діловий костюм, рвані джинси, замаслену робу або навіть спортивний костюм "Адідас". Але тільки не сорочку з короткими рукавами. Гірше такої сорочки - тільки відкриті сандалі разом зі шкарпетками", - пише міський голова.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

В кінці він зазначив, що бити своїх громадян не можна в будь-якому випадку і ні за яких обставин.

У коментарях під своїм постом Борис Філатов також трохи поспілкувався з городянами, заявивши, що ті, хто носить сорочки з короткими рукавами, є динозаврами, які майже всі вимерли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов вирішив пройтися по ринках міста і в живу поспілкуватися з городянами.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов розповів про зацікавленість Генеральної прокуратури щодо нових сміттєвих баків у Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі пішов на пенсію легендарний лікар, який за 40 років роботи врятував тисячі життів.