Житель Кривого Рогу, який зайшов до магазину без засобів індивідуального захисту, заплатить штраф за порушення карантинного режиму. Детальніше про це пише видання "Перший Криворізький".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 11 липня близько 4 ранку чоловік прийшов за покупками в супермаркет "АТБ", розташованому на проспекті 200-річчя в Кривому Розі. Він зайшов в магазин без наявності захисної маски, що є порушенням карантинного режиму.

За це співробітники патрульної поліції склали на нього адміністративний протокол за порушення правил карантину і направили справу на розгляд до суду. Суддя Саксаганського районного суду Наталія Ковтун зобов'язала порушника виплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень та 420 гривень судового збору.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зазначити, що це не перший подібний випадок у Кривому Розі. Раніше, в супермаркет "АТБ" завітав чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння і не мав при собі захисної маски.

Правоохоронці склали на нього два адміністративні протоколи згідно зі статтями 178 та 44-3 КУпАП. Суддя Саксаганського районного суду Валерій Попов зобов'язав порушника заплатити штраф у розмірі 255 гривень та 420 гривень судового збору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у МОЗ розповіли про умови відкриття навчальних закладів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області ввели карантин через виявлення шкідливих комах.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області місто засипало чорним пилом.